4k

8 komentářů
Koupil jsem si nový monitor, je dobrý. A jak bojujete proti Covidu vy? Jo Vybírala jsem prošvihl, tudíž mé zásoby vína jsou stále špatné...

8 komentářů:

  1. „Již měsíc využíváme objednávání přes QR kódy a plně digitální menu. Pokud by i česká vláda přistoupila k povinné registraci hostů v restauracích, jsme připraveni i na tuto variantu." Tak co, jste taky připraveni? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Monitor je dobrej, na tom bude golden axe vypadat zatracene dobre.

    To je odkud, s tou registraci hostu?

    OdpovědětVymazat
  3. Pekny monitor. Jen k nemu uz potrebujes uz pomerne vykonou grafarnu, aby to utahla.
    Ja si po dlouhe dobe davam vino. Teda mel jsem v sobotu po 9 pivech, to je pak ten spravny gurman zazitek.
    Dobry napad zkusit v sobotu Vybirala. Jen tak lehce povalet po jazycku.

    OdpovědětVymazat
  4. Registrace v hospodách je snad povinná v Německu, nicméně jim to moc nefunguje... a když něco nefunguje ani v Německu, znamená to, že to nebude fungovat vůbec :)

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vyfot-ctverec-a-nech-se-vytrasovat-nabidne-aplikace-hostum-v-hospodach-121935

    https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-berline-hledaji-kvuli-covidu-hosty-z-baru-na-seznamech-jsou-ale-falesna-jmena-40331831

    Monitor je super na práci a na filmy. Starý hry jsou ok (i novější než Golden axe :). Třeba Orboshovo ESO jede v pohodě i 4k, jinde ale už musíš s detailama dolu. Nevím, jestli má cenu cpát peníze do nové grafiky (mám 1060tku), když si za stejný, resp. menší peníze můžeš koupit celou konzoli (teď nový XBOX nebo PSP) a hrát ve 4k a nic neřešit. Třeba nová grafika RTX 3080 stojí přes dvacet, za to máš skoro XBOX i PSP dohromady…

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ještě, že jsem o tom včera psal. A dnes:

    1.10.2020 15:54

    Češi se asi kvůli koronaviru začnou v restauracích registrovat

    Češi se budou muset kvůli snazšímu odhalovaní výskytu a šíření koronaviru registrovat při návštěvě hospod a restaurací, plánuje ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Podobné opatření už platí například v Německu nebo v Británii. Prymula to dnes uvedl při interpelacích ve Sněmovně. „Plánujeme, že lidé, kteří budou chodit do restaurací, se tam zapíší,“ uvedl ministr. Termín zavedení ale neuvedl. Reagoval tak na dotaz pirátského poslance Ondřeje Profanta, kterého zajímalo zlepšení systému takzvané chytré karantény.


    Nefunguje to v Německu, nefunguje to v Anglii a je velká šance, že to nebude fungovat ani u nás. Vy jste hovno plukovník plukovníku! To je slabota, chceme povinně zpátky i roušky do aut ve kterých jede jen řidič a pro běžce v lese!

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna ted jsem si cetl o registracce do strany (pardon do hospod) na zachode. Nevim, proc nutne zminovat zachod.
    Dobry tam byl jeden komentar (krome X +Babis nazoru - kdyz nedelas nic spatne, tak proc Ti vadi kontrola vsude a na vsechno), ze az si nekdo vytahne vysledky navstev, tak do kazde knajpy denne prijde 100 Prymulu (jak bylo v Trpaslikovi "volic Plukovnik" a 350 Babisu.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem z toho kompletně zmatený, hygiena nestíhá vůbec trasovat, teď jim přidali 250 policistů (protože nikdo jiný zřejmě neumí v tomto státě telefonovat), hospodské proškolíme na GDPR a vytvoříme stohy papírů vyplněných nesmysly. U velké hospy se ti lidé vůbec nemusí vevnitř potkat, to jim pak budou volat (se dvouměsíčním zpožděním - než to stihnou zpracovat) všem? Tak podpoří to takové to domácí kalení - buď separátní, virtuální, nebo house-alko-párty. Teď bych mít hospodu nechtěl.

    OdpovědětVymazat
  8. Vy jste hovno plukovník plukovníku! To je slabota, chceme povinně zpátky i roušky do aut ve kterých jede jen řidič a pro běžce v lese!

    To by sis moh udělat jako skupinu na facebooku a dávalo by se to pod každej příspěvek s novejma opatřeníma :D

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.