Znamení II.

Napiš komentář
Dlouho u houby nic nebylo. Převaděč spojitosti někdo restartoval, Altros je zase jenom jeden a houbí hospoda zeje prázdnotou. Koronavirus, jako královna Mab, zlehnounka upadá v zapomnění.

Poslední hektické týdny mě nějak zmohly, tak mě přepadla o víkendu lenivost a celkem jsem se jí držel. Nedělal jsem v podstatě nic. Teda, byl jsem si číst na parukářce, samozřejmě lehce na pivu v kempu a na zahrádkách... A jinak jsem se válel a po dlouhý době si zahrál nějaký hry. Hrál jsem Foundation, které už je dlouho v předběžném přístupu, ale pořád se na něm pracuje. Vybudoval jsem vesnici a když jsem klasicky postavil všechno co se dalo, tak mě to přestalo bavit. Celá hra je přitom o tom si i vesnici zkrášlovat a budovat ji co nejhezčí, ale... tohle mě nějak nikdy moc nebralo. Včera jsem zkoušel ještě Railroad Empire, který bylo v humble bundle. Dostal jsem se k dieselové mašince a dál nic nebylo, tak nevím, jestli u toho hra končí nebo jsem něco špatně nastavil. Každopádně jsem úplně nepochopil asi základní princip, jak všechna ta města správně zásobovat vším co potřebují... Tak vlaky prostě jezdily jak se mi zamanulo.

Ráno (ehm.. tedy v poledne, kdy jsem vstával) jsem zkusil splnit úkol z harryho pottera, ale docela mě to naštvalo, protože i přes všechny navařený poťáky a přípravy jsem to nedal. Nejprve tam byl jako hlavní nepřítel pavouk, který mi každým úderem dal instantní kill. A instatní kill z časového limitu tuším deset minut sebere minutu. Ha. Podruhý už tam nebyl pavouk, tak jsem toho největšího nepřítele za pomoci asi milionu healing potionů zabil... Jenže to trvalo dlouho a dva nepřítele před koncem mi došel čas.

Je to bída, když se člověku nedaří ani ve hrách.

Pak jsem se ale trochu vzchopil a byl vyměnit v hornbachu baterii (to z čeho teče voda v kuchyni). Začala mi protýkat, tak jsem si nedávno koupil v hornbachu novou. Samozřejmě, jako správný zručný čech jsem koupil špatnou. V hornbachu mi ji ochotně vyměnili a nevadilo jim, že jsem sundal folii. Tak jsem vyměnil baterii a když už jsem byl v tom, tak jsem se věnoval úklidu kuchyně.

Je zajímavý, jak člověka nějaký ten úspěch nakopne, že pak začne dělat spoustu dalších věcí. Tak když jsem byl v tom, přišlo mi škoda takovou akční náladu promarnit.

Oblékl jsem si kraťasy, běhací boty (to jsou prostě jiný boty než sandále), do kapsy jsem si dal klíče a vyrazil běhat.

Teda... Vyšel jsem před barák a zjistil, že chčije. Tak jsem se zase vrátil zpátky domů a proto vám to píšu.

Někdy prostě dostanete znamení, že už to s tou aktivitou přeháníte a ve skutečnosti byste se měli válet v bazénku, tak jako Škopek s Patrikem na vejřím táboře.

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.