Kondor 21/4

2 komentáře
Kondorem za čtyři.

Tak taky napíšu nějaké postřehy z prolétavajícího kondora.

Rusko odmítlo, že by stálo za hackerskými útoky na nemocnice. Trochu nechápu. Jako je možný, že by udělali něco jinýho? Že bychom Rusku řekli - vystopovali jsme, že za to můžete vy. A Rusko by řeklo: "Jo, dobrá práce. Ty hackerský útoky jsou naše, poznali jste to."
Nebo to má být cynické konstatování... Hele, češi, za timhle fakt nestojíme my. Jo radnice a další věci, to jsme byli samozřejmě my. Ale tohle zrovna ne.
Těžko říct.

Pokud zrovna nepočítáme, kolik zvířat šlo k řece nebo nekomentujeme články o tom, jak prezident pohovořil o svém kancléři, že "prase je nemocné, přestalo žrát, tak se uspořádala zabíječka"... Nemuseli bychom přehlédnout, že Čína odkoupila podíl v agentuře Médea, čímž se stala většinovým vlastníkem a bude firmu ovládat. Médea je jedna z firem, který zadává inzerci médiím (což je jejich zdroj příjmů). Podle tohohle článku byly tržby Médea za rok ke čtyřem miliardám korun. Podle PL (ano, bohužel ty PL, ale nic lepšího jsem rychle nedogooglil) měli v 2015 k 30% trhu s médii. Obchod zprostředkoval Nejedlý.
Trochu se mi zdá, že Mynář a jeho prase, co nežralo, docela splnili svůj účel. O praseti plnej fejs, o převzetí medea jsem viděl jedinej komentář.
Co z toho plyne? Jenom mrtvá ryba plave proti proudu, musíme jít štěstíčku naproti... Měli bychom založit nějaká pročínská média a začít v brzku inkasovat tučné sumy za reklamu.

Poslední věc, co mě zaujala, bylo nevydání poslankyně Maříkové. Poslankyně SPD přirovnala na fejsbuku migranty k invazivním druhům rostlin a zvířat. Osobně jsem proti stíhání a pro edukaci obyvatelstva tak, aby si každý dovedl udělat svůj vlastní názor. Ale nejvíc mě na článku zaujala fotka paní poslankyně. Vypadá jako taková panenka.



PS.: Zvířat k řece šlo 124. Zajíc, když šel k řece, viděl šest slonů. Sloni doopravdy šli také k řece, jenom pomaleji, než zajíc. Opice šly také k řece a po cestě překvapivě nikoho nepotkaly. Zbylá zvířata šla ve skupinkách, jelen potkal dvě antilopy a tygra. Tygr chvíli přemýšlel, jestli by neměl jelena ulovit a jelen přemýšlel, jestli nemá utíkat... Pak se na to oba ale vykašlali a šli řece.

2 komentáře:

  1. Jj, proto zmizel prezident z TV Barrandov. Dobře si to tady porcuje rusko-čínská parta. „CITIC Group se dohodla s druhým akcionářem, panem Jaromírem Soukupem, na restrukturalizaci svého podílu v jeho společnostech. Proporčním způsobem, odpovídajícím ekonomické valuaci (hodnotě), snižuje svůj podíl ve společnosti Empresa Media a navyšuje svůj podíl ve skupině Médea Group,“ uvedl dříve místopředseda představenstva CITIC Europe Holdings Jaroslav Tvrdík." Tak asi pro Soukupa bylo důležitější šermovat v televizi, než si podržet dojnou krávu, která mu tu televizi živila. Spíš asi jinak nemohl. Ale zase kdyby to dopadlo opačně, už tu máme první čínskou televizi!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, když jsme u těch "dobrých" zpráv - ke Kondorovi: "Akci zorganizovala Televize Seznam, která se s laboratoří dohodla, že do projektu zařadí jen zájemce, kteří na přelomu roku prodělali neobjasněná onemocnění s veškerými nebo s většinou příznaků nemoci COVID-19: zápalem plic, horečkami a suchým kašlem, případně ještě ztrátou čichu, chuti apod. Výsledky byly možná mírným zklamáním – nikdo z testovaných protilátky proti novému typu koronaviru neměl. Nešlo ale zdaleka o jediné lidi, které laboratoř Biolab zmíněnému testu podrobila. Z bezmála 200 lidí, které uvedené laboratoře za poslední týden otestovaly, měli protilátky jen tři." - Ehm, to by znamenalo, že v zásadě není promořený nikdo, nebo minimální počet lidí. To vypadá na dlouhé měsíce s Kondorem. Uvidíme co vyzkoumá plukovník.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.