Realita Kondora

Napiš komentář
- Covid 19 byl přejmenován na Kondora, chytit Kondora přináší smůlu.
- Zažít krachy – nevadí! Písníčka "Není nutno" má tolik významových úrovní a je dobře, že se v ní myslí i na hoteliéry, restauratéry a cestovky. 
- Ministr zdravotnictví Vojtěch vždy v televizi vypadá jako "že já idiot radši nezůstal u toho zpěvu". Chce to mít koule a jít za svým snem. Přetvařovat se nemůžeš do nekonečna!
- Prezident žije! Pravděpodobně.
- Nejlepší tiskovka za celý týden byla nějakého zdravotnického informačního ústavu (nevím jak se to přesně jmenuje) statistiky, grafy, matematické modely. Trochu to obnovilo moji důvěru v to, že ve státě je ještě někdo, kdo je schopen zpracovávat relevantní informace.
- Sledovat v televizi blekotání Andreje je v této situaci opravdu vysilující (to i normálně). Zatím víme, že umí úspěšně zakleknout na trh s rouškami v ČR.
- Spoluobčané "Vidle a pochodně" se začínají dostávat do varu. Jen čekám, kdy se začnou organizovat hony na osamělé běžce v lese bez roušky. 
- Množí se rady, že máme postupovat jako Jižní Korea a další úspěšné asijské státy vycepované epidemiemi SARSu a MERSu. Omezíme tak počet nakažených a zároveň nepoškodíme ekonomiku. Tyto rady jsou velice duchaplné, něco jako nechceš si zítra zaběhnout maraton? Tvůj soused trénuje každý den už dva roky. Když dneska vyběhneš z gauče, tak to určitě taky dáš.
- Zlí jazykové tvrdí, že Česko sice zareagovalo pozdě, ale tvrdě - přesně v tom okamžiku, kdy si uvědomilo, jak naše zdravotnictví vypadá. V rámci mantry "všechno zadarmo" je notoricky podfinancované s trvalým podstavem lidí. Je pěkné, že rychle vyrobíme "na koleně" 500 plicních ventilátorů, když je nebude mít kdo obsluhovat.
- Komunistický hejtman Bubeníček zabavil v Lovo ilegální roušky. Ty, které čínští soudruzi poslali na pomoc Itálii. Proletáři všech zemí... nějak vám to nefunguje.

To je zatím všechno, opatrujte se. Nechcete chytit Kondora.

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.