Dlouho u houby nic Sombrero Galaxy

5 komentářů
Sombrero galaxy je jedna z galaxií. Pouhých 28 milionu světelných let od země. Vypadá jak sombréro.
Což by vás trošku mělo zajímat, protože to může být váš domov.

Dneska se mi zdálo, že jsme někde byli a přijela Dája a balila Houbu. Houba se na to moc netvářil, ale Dája byla úporná. Pak se sen přesunul někam jinam.

Včera jsem byl v robotí restauraci. Znáte to, jednou robot, vždycky robot. Robot je roztomilej, dělá robotí pohyby (často vypadaj jako honící nebo kopulační, takže je jasný, k čemu ho David Černý používá když je zavřeno) a taky nalévá víno. To hlavně teda.

5 komentářů:

  1. Jsem rád, že se to zdálo tobě, takže mně už se to zdát nebude. Alespoň doufám, že to tak nějak funguje... Jinak robotí restaurace - že mě něco takového nenapadlo! To je asi tím, že jsem byl ve spoustě fabrik s normálníma robotama a pak androidama, co dělali u pásu a tvářili se skoro jako lidé. Úplně to člověku zatemní mysl a není schopen vnímat ten cool-hipster rozměr. Zajímavý je, že si nepamatuju na žádný honící ani kopulační robopohyby. Asi je neprogramoval Černý.

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem se snažil na finančáku vyplnit tiskopis. Udělal jsem třikrát za sebou chybu na stejným řádku (prostě jsem po půl stránce vyplňování pokaždé začal myslet na něco jiného). Zrovna když jsem u třetí kopie zařval na prázdnou chodbu kurva DOPRDELE! vyšla paní z kanceláře, kam jsem měl formulář odevzdat. Tak se omlouvám za výpadek s příspěvky, mám nějaký tvůrčí útlum.

    OdpovědětVymazat
  3. Paní se sice tvářila trochu překvapeně, ale pomohla mi s vyplněním zbytku formuláře. Takže za mě pro FS palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  4. Nevim, proc mne pod zkratkou napadlo Food Sex :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.