Tlustění v praze

1 komentář
Zatímco u nás na severu je krásných -90 a všem krom pana Rytíře auta zamrzla (rytířské auto nasáklé lihem nezamrzá), v Praze je krásně. Čtu spoustu článků o tom, že to vlastně krásné není, protože nás relativně v brzku klimatické změny vyhubí. Dokonce hrozí roztátí ledovců a uvolnění obrovského množství metanových plynů a CO2 do ovzduší. Death incoming.

No, tak si to tlustím po praze a kdyby to tu nebylo tak hnusný, tak je tu hezky. Ale aspoň mám tričko Daggerfall z aliexpressu.

Možná se vám zdá, že tento blogový příspěvek má příliš malou hodnotu na to, aby prošel filtrem redakce uHouby. Je to pravda. Píšu ho proto, že se mi nechce pracovat. Třeba je vás takových víc, tak si naopak ten příspěvek přečtete. Důležité je pod něj dopsat nějaký zásadní komentář a tvářit se u toho hipstersky. Nebo u toho být trochu hispterský.
Pokud byste nevěděli, dá se toho dosáhnout hodně způsoby. Pokud způsoby budete kombinovat, můžete v kavárně zazářit a oslepit okolní hipstery, kteří si třeba pomateni závistí omylem objednají picolo s mlíčkem, čímž se totálně historicky znemožníte.
Takže jak správně napsat komentář k uhouby, aby to bylo hispterské.
1) píšete ho z kavárny
2) kavárna není situována v lovosicích l.c.
3) máte na sobě hispter dresskód (houbí larpovní obleček se počítá také)
4) píšete z macu
5) píšete z pc, ale vypadá jak mac a na vrchní část jste si přilepili jablko
6) vyfotíte se u psaní příspěvku na instagram
7) vložíte tuto fotku z instagramu do příspěvku
8) někdo vás vyfotí, jak fotku z instagramu vkládáte do příspěvku
9) vaše fotka získá aspoň 100 liků
10) nelajkují vás loseři!
11) zkritizujete v příspěvku Zemana
12) když kakáte, tak vlastně tak úplně nekakáte
13) pátek

to je jen pár tipů, ale samozřejmě je toho mnohem víc. Čím víc hispter tím víc adidaf.
Až takhle luxusně napíšete příspěvek, jděte se projít po městě. A zatímco si to s nosem nahoru budete tlustit ulicemi města, všímejte si, jak po vás lidi pokukují. V jejich hlavách je akorát úžas nad vaším hispterským příspěvkem, baví se o tom, kolik příspěvků vám lajkli a o čem jste dnes důležitém psali.
Take se takhle rozhlížím teď v práci. Sice to vypadá, že se ostatní baví o zákaznících a problémech na projektech, ale čuju tam tajnou řeč. Takže ve skutečnosti spekujují, co za příspěvek teď zveřejním a už žhaví lajk tlačítka.

Toliko k dnešnímu tlustění.



Zdraví vás robot!

1 komentář:

  1. U nás je to samozřejmě ještě víc hispterské. Hipstři jsou zde zarostlejší, nosí víc oldschoolové hadry a v pravidelných kruzích obcházejí a prohrabávají popelnice. Jeden si dokonce přitáhl peřinu a bydlí pod umělým převisem na konci našeho paneláku. Tak mě napadá, že to možná nejsou hipstři. Jinak já samozřejmě makám, abych mohl v jednu vypadnout na kolo k Trumpetě a tam se na zahrádce řádně ztrumpetovat, když už se blíží ten konec!

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.