Sen

7 komentářů
Dneska se mi zdálo, že jsme s Verčou, Mílou a Garthem secvičovali nějaké představení. Všechno šlo v pohodě a bez stresu. Taky tam byl Nick Cave, který nás podporoval a radil nám. Občas mě rušilo, že mě při tom škrtila obří mamba. Tak jsem tam chodil s mambou kolem krku (kterou jsem si pořád musel odtahovat, abych mohl dýchat). Pak se tam objevila mulatka a provedla na mambě nějaký chvat a byl klid. Ještě mi poradila, co mám příště dělat, když mě škrtí mamba.

Když jsem se probudil, tak jsem měl strašné sucho v krku. Šel jsem se napít. Dostatek tekutin je prostě základ.

7 komentářů:

  1. wow, úchvatné, stěrače stírají! Z toho blbýho safari jsem musel přidávat komentáře anonymně a přišlo mi, že google už mě googlí trochu moc, zrovna teď jsem poznával motocykly, hydranty a přechody víc než 10x! Samozřejmě nesmím opomenout semafory.

    Označte čtverce se všemi semafory.

    Označíš, a místo nich se objevují nové obrázky.

    Podívejte se i na nové obrázky a označte všechny semafory.

    Klikáš dál jak kokot. Objeví se fotka s přechody. Áááá, přechody! Tak jdu klikat na přechody, aby to tu už konečně zveřejnilo, že mamba není škrtič a houba má takové sny z toho, že málo kalí s přáteli! :D

    Jinak ta google captcha - takhle nějak si představuju, když si umělá inteligence zotročuje lidstvo

    OdpovědětVymazat
  2. Jasně, že vím, že mamba není škrtič, proto mi mulatka ukazovala, že jí mám vytrhnout jedové zuby. Ovšem je tu otázka, jestli si had může - i když není primárně škrtič, jen tak zaškrtit, když má chuť. Jinak gratuluji k rozeznání velkého množství motocyklů, hydrantů a přechodů, dokazujících, že nejsi robot :)

    Tady se píše, že "teraristé, kteří nechtějí být pořád ve střehu a se svými hady se touží také čas od času pomazlit, si raději pořizují škrtiče." Takže pokud toužíte doma po společnosti, která se na vás bude občas tisknout, tak je to jasná volba.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadl mi z předchozího komentu odkaz, takže pro fanoušky hadů - Při uštknutí hadem je nejdůležitější nepanikařit.

    OdpovědětVymazat
  4. Řekl bych, že teoreticky si zaškrtit může, ale asi to neudělá, protože má jed. Že není ani naučená to dělat.
    Takže se k tobě spíš hezky tulila.

    OdpovědětVymazat
  5. My to kdysi řešili s kolegy na MF, a problém je, když si tvůj had začne jakoby lehat vedle tebe na dýlku - to si tě totiž přeměřuje, jestli tě dokáže spolknout. Že spousta lidí to bere jako na pohodu, že hadíček se ke mně tak hezky tulí, a on had si ve skutečnosti páníčka měří, jestli ho stráví...jako já to chápu, je to jinak prekérka.Chcete sežrat chovatele a zůstanou vám boty čumět ven...nanic.

    OdpovědětVymazat
  6. Snažil jsem se dohledat, jestli je znakem dobré etikety to, že když jste požíráni hadem, máte si sundat boty. Ladislav Špaček překvapivě na toto téma mlčí. Asi to bude závislé od země ve které jste požíráni. U nás třeba není zvykem chodit v botech z venku po obýváku, ale ne všude to tak je.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.