Wizards Namols House of Tamto: Dinosauři: Zánik hoven

2 komentáře
Protože se vám poslední recenze líbila, napíšu další. O filmu Dinosauři: Zánik hoven. Tentokrát jsem byl na filmu v kině. A ne tak v ledajakém kině, bylo to kouzelné kino. To kino se jmenovalo uMin a je v praze na Floře na Žižkově. Je zajímavé tím, že si nasadíte kouzelné brýle a vidíte film v 3D. Takže to vypadá, jak kdyby dinosaur stál přímo před vámi. Teda tak trochu. Krabice s popcornem je přímo před vámi pořád o něco víc, než ten dinosaurus.

O čem zánik hoven je? Nejprve se parta lidí vypraví najít kus dinosaura. Uříznou kus dinosaura pod mořem a pro jistotu seberou i jeho hovna (v záběru to není).
Protože tento film navazuje na předchozí díly, které jsem všechny neviděl, může být můj popis místy nepřesný. Dinosauří díte už vyrostlo a je hyperinteligentní. V původních sériích bylo ještě malé a nevypadalo moc chytře:



Vlastně všechny postavy vypadají docela jinak. Asi tím, že jsou 3D.
Takže dítě, které vyrostlo (malé ho vidíte na obrázku), je teď trochu větší. A je na ostrově s dalšími dinosaury, kterým hrozí zánik. Protože sopka.
Sopka, která už trošku soptí a za chvíli bude tak, že dinosauři znovu vymřou. Ale odvážná žena se rozhodne, že je zachrání. Pomůže jí v tom milionář, který byl asi důležitý v dílech, které jsem neviděl.
Hovna, dinosauří hovna! Volá odvážná žena a jde najít to dítě.
Dítěti se říká Blue, protože hyperintelignetní a z dinosaurů prostě nejvíc top.

Mno, ukáže se, že jsou i zlí lidi, který chtěj dinosaury zneužít. Pro svoje kulinářské účely. Dinosauřím hovnem se dá topit sto let. Když je dost velké a jde o druh dinosaura, jehož hovno hoří.

Takže se to trochu semele a všichni jsou na sídle toho milionáře, jenže dinosauři jsou v klecích a lidi venku.

Co to takhle obrátit? Řekne si ta odvážná žena a zavře lidi do klecí a dinosaury dá ven. Aha, tak to nebyl dobrý nápad, tak to zase prohodíme. Tak to prohodí zpátky.

Pak přijde závěrečná bitva, dino vs. dino, muž vs muž, muž vs žena, dino vs muž, fatality.

Dinosaur tancující na prosklené střeše - k nezaplacení, na vše ostatní je tu ikea kartička, hovnový koule v ikea kantýně o deset korun levnější. Nekup to.

2 komentáře:

  1. Resume - Garth byl v kine a pri psani reportaze si dal par drinku :)

    Chystam se nekdy do nejakeho letniho kina - tak snad pote take napisi stejne hodnotnou reportaz.

    OdpovědětVymazat
  2. My byli v letnim v crossu na Cestě do fantasie. Docela dobrý, dá se koupit pivko atd.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.