R.W.

3 komentáře
Tenhle týpek ušel 15km na Putování okolím Lovoše, v Oráči dal deset dvanáctek a ten samý večer ho magický Novakus dopravil do O2 Arény na koncert Rogera Waterse. A tam si na chodbě udělal selfíčko. Vypadá spokojeně. Dělejte to taky tak!
Roger Waters a jeho megalasery a projekce v O2 (+ nejlepší zvuk)

3 komentáře:

  1. Chce se napsat, že oproti loňskému byl toto opravdu povedený ročník, ale nechám si jízlivé poznámky pro sebe, že. Doufám, že sis užil kulturu :)

    OdpovědětVymazat
  2. No musím říct, že jsem se poučil. Důležité je na Putování okolím Lovoše držet se názvu a putovat pouze po okolí Lovoše a rozhodně nelézt nahoru :) No vlastně, když o tom tak přemýšlím, tak jsme měli docela kliku. Když jsme jeli o půlnoci zpět, tak se na dálnici z ničeho nic těsně před námi ve 130km/h objevila srnka. Novakus to strhnul na poslední chvíli, dost dramatický manévr, až jsem byl překvapený jak to Volvo při takovém manévru sedí. Problém s takovými vysokými zvířaty je ten, že pokud se ti ho nepodaří odrazit, tak se převalí přes kapotu a vydrtí všechny uvnitř auta - jelikož nahoře není žádná deformační zóna, jen přední sklo (Švéďáci vědí...). Tak nevím, možná příště radši nevylézat z domu.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.