Olympijské zlato

2 komentáře

Nejdříve motivační obrázek:
Je to jasný jako dnešní komentář sportovního moderátora u skoků z můstku (na lyžích):

"Jednatřicet je tomuto veteránovi, který nikdy nic nedokázal..."

No tohle tedy nikomu den nezlepší.

Ale můžete si za odměnu pustit video z výletu na Lovoš minulý víkend. Orboš tam dělá Slendyho a hraje k tomu brnkací muzika. 

Mimochodem, víte, že ve Windows je aplikace, která vezme videa, která naházíte do jednoho adresáře a sama vám z nich sestříhá 30s video s hudbou. Jmenuje se to Microsoft Story Remix a dělá to videa jako je tohle.

A taky do nich dost možná automaticky přidá Slendyho.

2 komentáře:

  1. to je pěkný video :) to tm nahraješ i delší videa a ono je to samo zkrátí? nebo to nějak nastavuješ?

    a je tam feature "přidej do každého videa Orboše"?

    OdpovědětVymazat
  2. Stáhneš videa tak jak jsou z kamery/foťáku do složky, ukážeš na tu složku a on to prostě všechno udělá sám (něco mezi AI a černou magií). Je to ve Windows - Fotky - Vytvořit automatické video s hudbou. Musíš mít poslední update desítek (podzimní). Výsledek pak můžeš na závěr ještě ručně poladit. Celkem toho videa z výletu bylo třeba 10min v deseti-patnácti souborech. Je to přesně pro ten případ, kdy chceš mít pěkné video z výletu a nechceš se s tím patlat. Video je zajímavější než fotky a díky téhle aplikaci s tím není skoro žádná práce. Nechápu, že o tom skoro vůbec nikdo neví. Jinak "Přidat Orboše do každého videa" je samozřejmě killer feature Windows na kterou jsem čekal 25let :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.