Bezhoubí

14 komentářů
Teda, přesněji, Houba se v Praze ukázala, šla na brutus, ale tam jsme nešli my. Nooo naštěstí my pražáci známe něco jako heisenbergův princip neurčitosti a víme, že když spadne v lese strom a nikdo u toho není, tak to nevydá žádný zvuk. Takže když Houba šel na brutus a nikdo u toho nebyl, je to jako kdyby Houba na brutus nešel. Takže zbytečná cesta Houbo, ale snaha se cení.

O víkend bylo lehce zarumíno, což znamená zahozaný čas, zničené mládí.. ehm stáří.. podlomené zdraví, morální i fyzický úpadek....

Long story short. V pátek jsem se zúčastnil techno akce. Jelikož na techno moc vysazený nejsem, musel jsem se připravit flaškou vína a potom rumem. To docela pomohlo.

Šlo o akci Hobluj u Kolbenky, prostředí prázdných industriálních hal mělo hodně magickou atmosféru.



Celkově musím říct, že se mi to i líbilo, akorát vůli frontám na drinky jsme dávali dvojité rumy (naštěstí ne dvojité ruské), takže po návratu po čtvrté hodině už jsme byli značně vyřízený.

Ještě mam nějaké místo u obrázku, tak vysvětlím, proč se článek jmenuje bezhoubí. Je to proto, že se Houba v praze dlouho neukázala. To jsou halt ty voliči Zemana z vesnice, ze svý vísky nevystrčej nos, a když, tak si spletou vltavu s modrou linkou metra.


V sobotu to bylo docela náročné a to měla na večer přijet vzácná návštěva. Jak z obrázku poznáte, nebyl to nikdo jiný, než Elon Musk. Přišel se zeptat, jak to má udělat s další raketou. Poradili jsme mu, ať na zadek dá sedm plamenometů a na předek tři zdvojené rotočné. Elonovi se to líbilo, tak začal vynášet a nejprve vynesl litrovku tuzemského umu a potom tulamorku. Nutno dodat, že tulamorka se nedopila....

A neděle byla značně kritická, dva krutoprokalený dny se podepíšou i na tom nejlepším sportovci a tělo potřebuje regeneraci.


14 komentářů:

  1. Musím říci, že i my z vesnice jsme si brutusální Prahu užili i když samozřejmě nemáme tréning špičkových borců z Prahe... Líbí se mi návštěva Elona Mlaska... který přinesený alkohol (poté, co zjistil, že se nedá nacpat do rakety) nacpal do sebe (tzv. vyMlaskl ho).

    OdpovědětVymazat
  2. Sobotni posezeni bylo super. Pravda vizour se nedopil, ale i tak to beru za slusny vykon, kdyz vezmu, ze Garth pil Víno - vínečko.

    Ale hlavne, priste uz muze byt rum u mne. FUNGUJE ZACHOD! Teda on fungoval i predtim jen ty splasky hned tekly pris splachnuti ven (jsem dnes hodne slusny a nenapisi, ze se clovek mohl v tech hovnech skoro koupat).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je fajn, že je opět záchod u Elona funkční. Může vystřelovat... no to je jedno. Každopádně, kdybys dělal oslavnou párty, tak dej vědět. Mám o víkendu zatím volno. Mimochodem, kam zmizely obrázky?

    OdpovědětVymazat
  4. Obrázky tu pořád zůstávají, stejně jako nyní lejno ve Škopkově záchodě.

    OdpovědětVymazat
  5. To je dobře, že zůstávají... i když žádný u tohoto článku již nevidím.

    OdpovědětVymazat
  6. je to nějaký rozbitý... teď vidím jenom škopka a ten první obrázek jeno když ho rozkliknu

    OdpovědětVymazat
  7. a teď už zase oba... tak kdo ví

    OdpovědětVymazat
  8. ja vzdy videl jen "X" misto fotek, jsem myslel, ze je to umelecke vyjadreni autora.
    O vikendu jsem v Lovo (Milesovka / VS u Vybirala). Tak se koukej pridat. Rozluckova party na baraku asi jeste bude, ale Houba se uz 2x nezucastnil a z toho byl jen jednou pozvan. Tak nevim, zda si zaslouzi dalsi pozvani, kdyz nechodi ani na party, kam ho nikdo nezve :) Jedine to spojit se stehovaci party.

    OdpovědětVymazat
  9. Stěhování vypadá jako práce, to nevím... ale zase jsem ani nevěděl, že už se stěhuješ (nebo jsem to vytěsnil)... Ok, jaký je plán na sobotu? - poskytni informace: odkud kam (předpokládám Milešovka -> Vybíral - opačně to asi nikdo nedá), kdo a v kolik?

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, Stěhování je vlastně kalba na čerstvém vzduchu a trochou pohybu. A dokonce v mé verze to bude ještě zdravější, protože tam nebude žádný alkohol.

    Timing na sobotu zatím není. Kolega tam chce jet s mladou na Milešovku. Takže jsem ho navigoval, ať jde z Velemína, že je to sice delší, ale zase nudná část po louce (pro mne výhoda, že mohu čekat v restu).
    Čas - určitě ne dříve než v 10 ráno. A pak si přičti Milešovku a přesun do VS, kde už bude Gábina, Žwejk a Plešounovci.
    Ale tam bych se asi přesunul s nima autem, teda pokud nevyměknou a nepojedou zas hned do Prahe.

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za podrobné informace. Zní to velmi komplexně a akčně. Pochopil jsem to dobře, že když v sobotu odpoledne přijedu do Žernosek vlakem a dojdu k Vybíralovi (který otevírá ve dvě), tak se tam mohu s vámi vykalit?

    OdpovědětVymazat
  12. rekl bych, ze ano. Pokud se nezasekneme na Milesovce. Ale minimalne tam budou Zwejkovci+Plesounovci.
    Jen nevim, zda se tvemu planu rika cheatovani(drive by to bylo IDCLIP) a nebo vychytralost.

    OdpovědětVymazat
  13. Co mistr kalby pan Garth? Nechce se připojit k víkendové ochutnávce toho nejlepšího vína?

    OdpovědětVymazat
  14. kalím inde tého času.. jinak povolání mam jak v eye of beholder combo... sice uplně ne mág/kněz ale tak trošku kalič (acid arrow, green sabre enchant, annoy) /spáč (sleepy-passive, wake-up resist 80proc) a z toho komba pasivka PWS (puke when sleep). To jen pro úplnost.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.