Volba Rytíře

5 komentářů
Jak jistě víte, v zemi České se volba Rytíře blíží. Blížící se volba Rytíře nám napovídá, že se bude volit Rytíř. Takže brzy bude možné zvolit nového Rytíře, proto se blíží volba Rytíře.

Takže...

Kdyby to někdo nepochopil, bude se volit nový Rytíř.

Nebo je to možná prezident a Rytíř zůstane Houba. Všimněte si, že podle české gramatiky se Rytíř píše s velkým R, zatímco prezident jen s malým. To vypovídá o vážnosti úřadu. To i Ovčáček se píše s velkým Č a není to prezident.

Hrozně se mi líbí, jak všichni prezidenti měli novoroční projevy. Že se jako nanečisto můžeme podívat, jaké by to bylo, kdyby byli prezidenti oni. To je demo verze. Nebo možná spíš trial. Trochu mě mrzí, že si to nezkusili i další politici. Třeba prezidentský projev, který by začínal: "Ahoj lidi!" a Okamura by ho mohl doplnit: "Tak muslimskou invazi jsem vlastním naposilovaným tělem skoro zastavil" a Áčko by pak pokračovalo: "Teď je třeba zabránit severské invazi a rozhodně sem žádnýho Olafa nepouštět."

Možná se vám zdá, že tenhle příspěvek je o hovně. Jako tak trošku, ale ne úplně... No spíš jo. Nebojte se, píšu ho střízlivý, i když silvestr byl náročný.

Jak víme z facebooku, Houba byl před silvestrem na koncertu Druhé trávy. Škopek byl ve Mlejně a Míra v Díře. Já jsem byl v Praze, na parukářce a pak na technopárty na kopci. Slavná píseň praví:

První pivo, druhý pivo, třetí pivo, čtvrtý pivo,
Žwejk.

Nebo je to jinak? To už se asi nedozvíme. Každopádně vám všem přeji pěkný rok Rytíře a šťastnou ruku při volbě nového Rytíře či prezidenta. Ale jestli to bude Miloš, měli bychom letiště konečně přejmenovat na Аэропорт Милош Земан a postavit sochu větší, než je žižkovský vysílač. Ta socha by byla místo Lovoše. Ano, Lovoš nebude a místo něj bude stejně velká socha. 

Z pravé nosní dírky se bude skákat bungee jumping, z levé sebevrazi. Přes oči bude zastřený výhled a uvnitř restaurace (bude tam dělat pán z Lovoše). Socha bude mít také elegantní popelníček, který bude v letních měsících sloužit jako koupaliště, v zimních jako kluziště a při morové ráně jako shromaždiště těl.

Celá tato akce torpéduje ceny lovosických bytů strmě vzhůru, takže kdo si ještě nekoupil byt v L.C., měl by to udělat. Místo kybičky totiž bude stát socha Andreje, ale spekuluje se o tom, zda to není příliš málo. Jestli se ten Andrej nedá místo Milešovky a na kybičky že by se dal Ovčáček. Měl by tělo roztomilé ovečky Shaun a hlavu Ovčáččí.

Trošku se doteď bojíme terorismu, protože tak krásné sochy (které se mohou měřit s těmi v Minas Tirith) budou jasným cílem teroristického útoku. Viditelné budou již z orbity Země (dokonce hrozí nebezpečí, že lesk v Milošově oku oslepí řidiče družic a ty nebudou jezdit na čas) a smeknout před nimi bude muset i Elon Musk, protože z obří cigaretky v ruce Milošovy sochy budou nejlepší starty pro vesmírné lety.

Poslední informace se týká Šefči, který má nově na facebooku fotku ze ZOO se slonem a kusem Jitky. O tom se ale podrobně rozepíšeme příště, abychom vás nezahltili příliš novinkami.


5 komentářů:

  1. Ahoj lidi!, jen jsem chtěl říct, že Rytíř má dneska slabší den. Po včerejší návštěvě Rakve mu někdo nablil vedle postele. Shame on včerejší Houba! Vítejte v novém roce 2018!

    OdpovědětVymazat
  2. JJ, rekev je nebezpecna. Stavel jsem tam na obed 27.12. ve stavu - den predem jsem v cajce dal asi 10 piv ze sudu...
    V Rakvi jsem si k obedu dal jedno pivko a kdybych nezdrhnul, tak tam sedim asi doted :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybych nezdrhnul, tak tam sedim asi doted... je asi takový vyjádření, jako.. kdybych nebyl néza, tak vydělávám asi spoustu peněz... Škopku, takhle mluví falešný alkoholik! (pravý nesrozumitelně drmolí)

    Houbo, ozvi se, až zas pojedeš do Prahy.. koukám jsi tu docela často, tož at dáme novoroční pívo..

    OdpovědětVymazat
  4. 2Garth: Makáš na fulltime, nebo jedeš néza styl? Jestli je možné se srazit na oběd (plus více piv) v Práglu i v týdnu - kalení odpoledne má tu výhodu, že se můžu dostat (tam) i zpět pohodlně vlakem.

    OdpovědětVymazat
  5. part time spíš k fulltimu... ale když něco nehoří jsem schopnej se přizpůsobit, tož dej vědět a uvidíme jeslti to vymyslíme nebo jo

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.