Rytířská výzva II.

Napiš komentář
Ahoj přátelé, nevidím to vůbec dobře (výzva je ok, kilometry nabíhají podle plánu). Jak čtu situaci já, tak před prvním kolem přišel za Babišem Mynář a Nejedlý a šlápli mu na krk. Pak následoval Babišův emotivní teplákový výstup, kde doporučil Milošovi se zbavit svého "okolí", které má na něj špatný vliv. Andrej ovšem neodhadl situaci - jednak, že Miloš na to nemá sílu, možnosti ani chuť a v zásadě už na Hradě sedí jen jako maskot (borci si ho tam vodí jako si ho vodil před lety Šlouf).

Následně proběhlo několik kol handlu mezi Hradem (tedy Mynářem a Nejedlým) a Andrejem. Ten pochopil, že tahá za kratší konec a že hrozí, že půjde on a jeho rodina opravdu sedět. Co si za "pomoc" řekli Nejedlý s Mynářem se asi hned nedovíme, ale málo to nebude. Každopádně dnes je tu jako "náhodou" jednohlasná podpora celého ANO Milošovi a jistý další pokus pro premiéra Andreje.

Na popředí tedy jede kašírovaný souboj Miloše o prezidenta, který je ten "pravý" a rozumí národu a ochrání nás před imigranty - na pozadí si borci porcují republiku.

Ani bych se nedivil, kdyby měla ruská hradní klika na Andreje i něco jiného. Nastane tak ideální situace - proruský loutkový prezident na konci sil na Hradě (na dalších pět let) a premiér, kterého má bůhví kdo v hrsti. Plus slabá vláda držená podporou Okamury, komunistů a troskami ČSSD (ideálně vedenou tím nejlepším výběrem).

V českých dějinách rozhodovaly roky končící osmičkou. Vypadá to, že tenhle má dost slušně našlápnuto.

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.