Technická

Napiš komentář
Včera jsem byl na technické a v rámci přípravy a jejího průběhu jsem zjistil několik věcí:

1) Technická vám platí přesně do data, které máte napsané ve velkém techničáku, nikoliv tedy až do konce měsíce, který máte vylepený na štítku na značce. Policajti mají možnost si zjistit přes comp přímo při kontrole přesné datum, tudíž můžete mít samolepku ok - a stejně dostanete pokutu.

2) Zrušena byla taková ta oranžová knížečka o emisích a nevylepuje se zelený štítek - přičemž zde může nastat několik situací - buď zelený štítek seškrábnete a nedáte tam nic (pokud ale bude pod ním značka poškrábaná, můžete dostat při kontrole od policajtů pokutu). Nebo vám to seškrábnou a dají vám tam místo toho bílé schválené samolepící kolečko - což mi technik vřele nedoporučil (je to shit, obyčejný povoskovaný bílý papír - nic nevydrží a hned se trvale zamaže), nebo tam prostě necháte starou emisní značku tak jak je, což by nemělo ničemu vadit (str. 11) a nebude to vypadat hnusně.

3) Pokud máte na kolech poklice, donutí vás je (zřejmě z důvodu, že se nově celá technická reality show natáčí) sundat. Je dobrý mít s sebou rukavice.

Auto prolezlo přesně s 0 jakýchkoliv závad, což mi udělalo radost. Vysolil jsem 1500,-, zde už bylo radosti méně.

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.