Smrt kávu? hatefree

2 komentáře
Echo 24 dnes přineslo zprávu o tom, že v Praze proběhl hromadný vandalský útok na podniky propagující multikulturalismus. Jeden samozvaný naivní umělec pak dle galerie k článku vytvořil celkem dadaistický popisek na kavárně Mamacoffe na pražském Jiřáku.

Neznámý umělec se snaží pozměnit nápojový lístek pražské kavárny. Zdroj: Echo24/Facebook Dani Kolsky

Doufám, že náš policejní aparát tvrdě zasáhne, lumpíky chytí a nejlépe donutí jejich kvalitní dílka smýt, smazat a vše navrátit do předchozího stavu. Dále bych jako alternativní trest všem místo džín, nevzhledných triček a těžkých bot nakázala celé léto dlít oděni do aktuální H&M Hippies kolekce, kožených sandálů a jako pokrývku hlavy zvolit batikované šátky, případně paruky s ptačím peřím. Ale smysl tohoto postu je jiný.

V tomto postu bych neznámému hrdinnému propagátorovi názorové svobody ráda sdělila svou odpověď na otázku naznačenou na výše uvedené vitríně:

Kávu.

2 komentáře:

  1. Též mi káva přijde jako nejlepší volba :) Jinak jsem aktualizoval kalendář akcí, tak se kochejte. Případně, pokud vás ještě něco napadne, tak napište. Díky.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak rozhodně za malokalbu stojí i akce "UNDERGROUND na jezu" v Libochovicih u jezu. 2 červenec – 3 červenec

    Je to vlastně Rockcorok. Minulý rok jsem ta byl oba dny a luxus. Koupani, pivo, koupani, ohen, rum, Verda, rum, pivo. Jo a taky kapely (výběr nebyl špatný - spíše lokájnějšího typu :)

    https://www.facebook.com/events/818567648243343/

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.