ČapíČapíČapíČapí HNÍZDO!

5 komentářů
Nic z toho jsem nevymyslel, a ta částka taky nesouhlasí!


5 komentářů:

  1. Tak a teď z jiného soudku (nejlépe vína). Asi se o našich dobrodružných a smrtelně nebezpečných velkovýletech a šefčovo žizni po práci doslechli už na vyšších místech a instalovali dvě resetovací stanice pro lidi.
    viz článek:
    http://litomericky.denik.cz/zpravy_region/defibrilatory-jsou-take-na-milesovce-a-v-terezine-20160309.html

    Tak buďme rádi, že ANOFERT nepostaví své čůráččí hnízdo na Milešovce (samozřejmě bychom poté platili i za výhled tím směrem).


    Scopek

    OdpovědětVymazat
  2. Houbo (pripadne ostatni), 21.5. je dalsi Pulec.

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  3. Snad nikdo nečeká, že kauza dopadne radikální změnou, ha ha ha ha, samozřejmě to zase vyšumí do ztracena jako vždy v kauzách mocipánů. Jinak se mi v noci zdálo, že mě Babiš vyzýval k tomu abych jej napadnul, tak jsem mu dal pěstí do ksichtu až si ustlal.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý sen :) Mně se zase včera zdálo, že jsem přijel na výstaviště, dávám si kabát do šatny. Zástupy věšáků jsou úplně prázdné až na tři visatce. U dlouhého šatního pultu sedí jedna paní, jak už to tak bývá ve věku mezi důchodem a smrtí. Na pultu není vůbec nic mimo jednoho výtisku hospodářek s jediným obřím titulkem na stránce: "Umělé oplodnění i pro single ženy". To byl tedy sen. To se mi vlastně nezdálo. To bylo Brno.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.