Vánoční ohňostroj

8 komentářů

Tesák na FB postoval video z rozsvěcení vánočního stromku v Lovo spojeného s ohňostrojem - to takhle bylo vždycky, nebo je to nějaký specifický kulturní upgrade?

Já jen, že jsem vždycky viděl jen akci - zhasnutý strom - rozsvícený strom (wau...).

Mohla by být příští rok stromečkoraketa, která se po rozsvícení odpálí a místo ní se na náměstí objeví obří transformer s podobou Ježíše chrlícího oheň? Prosím, prosím...

(vánoční souboj obřích postaviček pana Králíčka a Kuřátka by byl též OK)

8 komentářů:

  1. Je, ja tam chtel jit. Ale nejak jsem na to zapomenul. Ted jsem za to rad, bo nejsem fanda ohnostroju. Prave bych uvital klasicke "CVAK" za zvuku nejake te vanocni odrhovacky pri piti horke slivovice.

    Jinak jsem vcera zazil Vanocku ze Zwejkova pohledu - jsem nejaky nachcipany, tak jsem sel z kontroly rovnou domu. A co hur - vubec jsem nepil alkohol (nemel jsem vubec chut - A to jsem odolal i zahadnemu obsahu od Vojty).
    Jsem si cestou domu rikal, co Zwejk z te Vanocky ma, kdyz tam nepije :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je dobré, když klikneš na přehrání videa s názvem "Rozsvěcení vánočního stromu v Lovosicích" na počítači připojeném k ohulené reprosoustavě (na což si zapomněl) a oni se místo koled a "cvak" ozvou rakety a výbuchy ala třetí světová. Málem došlo k nucené výměně spodního prádla. Tak šťastné a klidné Vánoce 2015 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Též nejsem fanda ohňostrojů, vše si šetřím na Silvestra, kdy odpaluje Mr. Pípa - takže je jisté, že už po odpálení první rakety se celá záležitost záhy změní v boj o holé přežití... Vánočka za střízliva... zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna nedávno si Míra stěžoval, že to lidi tady v Praze s ohňostroji přehánějí. Tak jsem říkala, že mi ohňostroje nevadí, až na jednu výjimku: tu noc, kdy jsme všichni nejvíc připití, se prostě MUSÍ vytáhnout rachejtle za stovky až tisíce a začít odpalovat. To je jediná příležitost, kdy mi "zábavní pyrotechnika" (WTF) opravdu leze krkem. To totiž vůbec nedává smysl.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Se mi tam nějak vložila má moudrá slova dvakrát. Jinak my to letos s Vánočkou nejvíc vychytali. Dorazili jsme až odpoledne rovnou na Lovoš, a to ještě až od Trafačky, a někdy okolo půl šesté sešli zase dolů a zpátky do Prahy. Stihli jsme úchvatný pohled na Lovosice v Mordoru a kýčovitý západ slunce, to se vyplatilo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jste stihli je chvost akce :) To jste sli aj s Tloustem a Marketou (ta na hodnost Tlustice jeste nedosahla)?

    Scopek

    OdpovědětVymazat
  8. Je ahoj Skopku. Nene, trpasliky jsme nechali dole :)

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.