Přichází čas pohody, odpočinku a pomoci druhým

1 komentář
Už je tu zase čas, kdy by lidé měli být tolerantní, klidní, usměvaví a občas udělat něco pro ostatní (asi jako po lithium carbonicum - či jiném stabilizátoru nálady). 

Můj klid dnes vzal málem za své, když jsem měl hodinu do odjezdu vlaku. Šel jsem se projít do nějakého nákupního centra, kde jsem musel navštívit toaletu. Že byla na jednom záchodu jehla a igelitka s podivným obsahem, to je asi v pohodě (nebo jestli to byla nová jehla, aby si někdo mohl zařídit cestu do jiných světů). Bohužel v další kabince byla položená nezabalená velice vydatně použitá dětská plena (za takový obsah by se nemusel vůbec stydět ani Tloušť za své nejlepší éry). K tomu vyřvávají koledy z repráků o kouzlu Vánoc. Poté jsem si chtěl dát trochu trochu vína na trzích, abych si trochu srovnal náladu, vymazal myšlenky posledních deseti minut a hlavně také proto, že mi to chutná. Bohužel díky svátkům nemají na trzích rozlévané víno za 30korun, ale "POCTIVÝ SVAŘÁK" za 50 v minikelímku či horkou medovinu 1dcl za 40Kč. To bych si raději prosil léto a levné víno.

Tak ale buďme trochu tolerantní.




A ještě přikládám jeden upřimný dopis Santovi (asi jako by ho psal pan Králíček).



Je to příspěvek o ničem, ale obrázky mne hodně pobavily (chápu, že už mám zamluvenou místenku do pekla).

1 komentář:

  1. Tak ti nevím Škope, jestli to s tou Prahou ještě nepřehodnotíš. Gangy kojenců šlehajících si na záchodcích v obchoďáku, předražený alkohol...

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.