Žito vrací úder aneb jak to vlastně bylo...

2 komentáře
Dan Landa evidentně už obsadil vlastní vesmír (dal jsem to dnes jen do první třetiny a už jsem měl pocit, že mi praskne hlava). Enjoy!

http://video.aktualne.cz/dvtv/landa-konvicka-je-blbecek-po-mne-jdou-radikalni-islamiste-v/r~2dd79952978111e5897e002590604f2e/

P.S. Žita jsem si pustil před spaním - v noci se mi pak zdálo, že jsem byl na návštěvě v Severní Koreji...

Update: pokud potřebujete po Žitovi obnovit životní balanc, zkuste to s Jánošíkem.

2 komentáře:

  1. Ja dost casto ctu jen nadpisy a to mi staci. O Nedozitovi byly dnes dva clanky - Zito byl jen prevlek (rika Landa) a to s tim, ze po nem jdou bubaci a on z bezpecnosti rusi koncerty.
    Zajimavy byl spise nadpis, ze v Recku se prodavaji knezky lasky jen za jidlo. Zajimalo by mne, jak a kdo tohle vypatral. To tam primo autor clanku byl a zkousel? A nebo se ptal lidi, kteri tam jsou na tema "a co kur*vy, jak si stoji...".

    Scopek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyhle záhady trochu řeší rozkliknutí článku...:)

      "Některé ženy to dělají za sýrový koláč nebo sendvič, který potřebují, protože mají hlad," řekl Gregory Lazos, profesor sociologie na aténské Univerzitě Panteion, který shromáždil údaje o více než sedmnácti tisících sexuálních pracovnic poskytujících v Řecku své služby. "Jiné to dělají, aby zaplatily daně nebo účty, kvůli naléhavým výdajům anebo aby měly na drogy."

      Jinak při hledání škopčího článku jsem narazil na starší a ještě smutnější článek...
      http://zpravy.idnes.cz/prostitutky-v-bangladesi-uzivaji-steroidy-pro-dobytek-pi6-/zahranicni.aspx?c=A120319_160223_zahranicni_aha

      Vymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.