Sportovní akce roku – pokus o hattrick

5 komentářů
Jako každý rok jsme vyrazili na podzimní prodloužený víkend na chatu. Tentokrát do Janova nad Nisou. Protože jsme s mým týmovým kolegou řádně od jara trénovali, tak jsme se rozhodli, že se pokusíme dosáhnout vysoké sportovní mety – přímo HATTRICKU! Vyrazili jsme se  sparring partnerem (Žwejkem) už v pátek ráno. V očích jsme měli možné dosažení vysněného sportovního cíle.
Pivovar Konrád
                Už ve vlaku do Liberce jsme každý pomalu vyslopali jednu plechovku s řádně chlazeným. V Liberci Před nádražím mají velice levné a dobré kafe (15Kč), ale vaří jen severočecha. Po velice rychlém přesunu MHDčkem na startovní metu - Pivovar Konrád, započala první degustace. Podmínky nám přály – Slunečné teplé počasí, krásně natočené studené zlatavé pivo v oroseném půlitru, kde malé bublinky pomalu stoupají a zarazí je až jemná pěna. Na skle je vidět, po každém napití, krásný zářez. Nejzajímavějším pivem pro mne byl Červený Král. 
Červený Král - V pozadí je možno vidět
Žwejka, který si stále myslí, že náš pokus
o hattrick bude hračka. 

Následoval 4km přesun do minipivovaru Vendelín.
Minipivovar Vendelín

 Je to malý minipivovar, ale pivo velice ucházející a levné. Rozvoz piva zdarma a raději mají i emergency zvonek. Po pár testovacích vzorcích, se naše představa na splnění hattricku nějak začala rozmlžovat. Ale zase jsme získali skill mluvit se zvířaty a s tím spojené -10 k inteligenci J Vypadali jsme již dost společensky unaveně.

Rozhodli jsme se nepřepínat síly a holt tento rok vzdát pokus o získání této prestižní ceny (holt náš vnitřní Kára nedosáhl ještě nejvyšších kvalit).
Cestou do Janova jsme ještě potkali útulný Night club WEST a luxusně zachovalou Kačenu. 



Kdybych prodával reality, tak bych to popsal jako podnik
v klasickém stylu a dvěma sty pokoji, každá s vlastním kbelíkem.









Také jsme vypili pár kuželek, které jsme původně koupili lidem na chatě.



Královka
Pohled z druhé strany rozhledny
V sobotu jsme vyrazili na Královku. Dokonalý pohled se nám naskytl z druhé strany rozhledny (fotka vpravo). Konal se tam druhý ročník "Podzimní vejšlapy" a rozdávali tam NEALKO pivo „Na“, které jsem velice rychle daroval (podobnost s jistou aplikací je snad jen náhoda). 
Hrabětice


Další zastávka v Hraběticích na Vendelína. Místní tam chovají velblouda.





Nová Louka
V neděli výlet přes přehradu Josefův Důl na Novou Louku. Poté, co se od nás oddělili abstinenti, jsme si dali pauzu v místní občerstvovně. Byl opravdu vítr a asi 7°C. I přesty podmínky tam byl houf cyklistů včetně hodně dětí. Cestou do Bedřichova jsme zkoušeli hledat houby, ale ono jich na cestě moc nerostlo. V Bedřichově bylo opět nutno spláchnout prach z cesty. Tam se do mne vsáknul Primátor a to hned dvakrát. Dali jsme si tam i gáblík, který uvařila tato kuchařka.
Oči má nahoře! :)


Maloskalský pivovar
V pondělí jsme se cestou domů zastavili na Malé Skále v Minipivovaru (začali ho čepovat zrovna tento víkend, to snad už nemůže být náhoda). Pivko poněkud dražší, ale dobré a dosti nakalující. Při čekání na zbytek výpravy ke mne dorazil na pokec i Krakonoš, bohužel mu na cestu do mých útrob hráli Lunetici. K obědu jsem si pak dal v hospodě přes řeku jednoho Kocoura a protože bylo hezky, tak jsem se i vykoupal v Jizeře. V Lovosicích jsem stihl i chvost pouti, která hudebně stála docela za prd.
Pohled z vyhlídky Zahrádka






Krásně čistá Jizera - voda se zdála teplá oproti teplotě vzduchu

5 komentářů:

  1. Nejsem kamarád s nastavením formátování a vzhledu. Je to peklo. Ale zase si můžete vážit více článku u lidí, kteří to umí hezky naformátovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. nepochopil jsem podstatu hattricku či jeho podmínky

    OdpovědětVymazat
  3. Navstivit tri pivovary za jeden den.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.