Vandr

2 komentáře
Zápis z vandru

po dlouhé době jsme zas vyrazili na vandr. Naposledy jsme zneuctili Jižní Čechy (asi tři roky zpět). Tentokrát jsme vyrazili po stopách Krleš na Šluknovsko. Ve středu odjezd a první zastávka u Sadyho, kterému jsme předali fotku jeho otce.


Sadyho táta a nepřesnosti v historických událostech
Dokonce nás všechny pohostil jedním pivem a pak ještě raději odvezl na benzínku, aby se nás už zbavil. Spaní na Čtverci (uprostřed lesa) je opravdu zážitek, byla tam už dost zima. Ale nic co by nevyřešila slivovice. 



Druhý den započal Tod March. Zbytek kapely se nám raději schoval, aby nás nemuseli pozvat na oběd (čtěte "pivo"), ale nějak se nám po pár hodinách připletl  do cesty pivovar Kocour ve Varnsdorfu. Takže jsme si tam dali jedno a hned šli dál (čtěte "asi 10 piv, spaní na stole a odchod před zavíračkou"). 
jedno rychlé v Kocouru




afroamerické labutě
(v tamních oblastech je opravdu dost afroamericky)
Vyspali jsme se na louce u státovky. Prostě správné vandrácké upadnutí. Ještě před spaním jsme měli dokonalý plán odpovídající počtu vypitých  piv. Dali jsme čtyři senové balíky vedle sebe, že to udělá štít proti větru. Kdo mohl čekat, že se vitr točí, takže to bylo dosti neefektivní.

Po ranní slivovico rumové snídani jsme se vydali směr Krásná Lípa. Cesta přes pramen řeky Křinice. Krásný dřevěný altán a uprostřed pramen.
pramen řeky Křinice


 Čirou nealkoholickou tekutinu jsme raději zředili dalším rumem. Přeci jen na vodu játra už nejsou zvyknutá a ještě by nás i v té malé dávce mohla zabít. Co čert nechtěl v Krasné Lípě zas někdo postavil další pivovar. Ale otevíral až v 11 hodin, tak jsme se dali na viru (Bůh nás nevyslyšel a otevřeli opravdu až v 11). 



Pivo dosti silné. Pak už přesun přes pár hospod do Nových Křečan, kde započalo utrpení. Koncert Krleš. A bez alkoholu! Dětský seznamovák pro střední školu, takže tam nebyla snad ani kapka alkoholu či něco k jídlu. Proto jsme vyrazili pro Vlastíka, který už byl na cestě k nám z Prahe. Čekali jsme na něj asi tři piva v nedaleké hospodě. S ním jsme si tam dali ještě pár piv. Výhodu to mělo, že se dalo kalit v dosti velké vzdálenosti od koncertu. Spaní u Sadyho mezi hounama a vlkama. 
Sadyho velko sídlo



Bohužel návrat do Lovo byl ve velice pozdních hodinách a v dosti upraveném stavu, takže zakalení baráku u Pípy jsem již nestíhal. Dali jsme tedy pár piv po Lovosicích. Náčelník měl naražené višňové :)

K Pípovi jsem proto vyrazil v neděli na jedno (někdo tam nechal půlku sudu. Jste másla dvojky) a stihl u nich ještě pondělní oběd...

Tak příště vandr po lihovarech a nebo po VS na Moravě. 



Na závěr plakát STEELVAGINA



2 komentáře:

  1. Dobrý tripreport, má jedinou nevýhodu - vzbuzuje akutní chuť na pivo :) Vůdce by si měl dát radši stejk, zdravá strava neprospěla ničemu. A líbí se mi upgrade Steelfaith, i když bych asi zůstal u té víry, tohle mi přijde trochu nepraktické.

    OdpovědětVymazat
  2. Chuť na pivo můžeš ukojit tento víkend na Dočesné. Tento rok jsou tam zajímavé kapely. Pivo je tam zajímavé každý rok.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.