desátý den rytířského roku

1 komentář
řekl bůh uklízej a tak jsem se vzbudil do uklízecí nálady, která byla předčasně ukončena když jsem při úklidu ozdob shodil polici s krámama, jedna věc rozbila džus na zemi a udělala pomerančovej bazének a druhá mi vtipně spadla na nohu. jsem rád, když jsou věci kolem mě hravé.

https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games/ tady se můžete podívat na starý hry, jdou pustit v browseru tak enjoy. prehistorik 2 ukazuje krásnou hlášku "my game is still running!".

také hledáme javistu, který by si s náma házel krávama jako starý jumík v irsku, takže kdybyste o někom věděli, kontaktujte mě přes náborový web uhouby.cz.

a taky samozřejmě grafika, který by se mnou pracoval na dalším díle úžasné Weirdgame v unity.

hezký den a be weird!

1 komentář:

  1. Zdar, když jsem koukal na ty hry, tak mi přišlo, že znám alespoň každou třetí (jsou jich tam tisíce)... to vypadá jako rozumně investovaný čas v mládí :) Jinak v tom editoru blogu musíš ten odkaz označit a pak kliknout na jednu z ikonek nahoře (automaticky to nedělá odkazy aktivní), aby byl klikatelný v zobrazení. Javistů je stále nedostatek, to je pravda... možná konvertovat jehovisty na javisty...

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.