Kouzlo Vánoc

1 komentář
Vánoce obvykle trávím v sentimentálně melancholické náladě, což tento rok za mě přebral Pepek. Já, jak se zdá, se teď budu prát s loserama na baru... Navíc jsem chytnul nějakou virózu, takže už dva dny ležím doma. Tím, že jsem překopal svoje běžné fungování v rámci roku se žádná melancholie ani bilancování na jeho konci nedostavuje. Spíš bych potřeboval řešit dost praktických věcí, a v tom mě zrovna blokuje mizerná nemoc.

Nějaké drby: psal jsem si s Guru, takže nejen, že je těhotná, ale je už i vdaná :) K čemuž gratulujeme. Garth se teď realizuje v poezii, odkaz jsem doplnil vpravo dole. Odkaz na Army of Lovers opravdu potěšil, to jsem neslyšel asi patnáct let :) Jo, nevím jestli vám to nezkazí vánoční svátky, ale zahrajte si pussywalk, mně se třeba líbí, jak vždycky na poslední chvíli před dopadem vyplivne cigáro.

Update: šířením drbů bych se asi neuživil, než jsem stihl prásknout, že Guru je vdaná, tak porodila :-) A pak věřte někomu, když vám říká: "klid, termín mám 20tého ledna, času dost" :-)

1 komentář:

  1. Zeman dobry, ma hezky udelane koleno.
    Koukam, ze tva informovanost je stejna jako ma. Take se veci dozvidam s velkym zpozdenim, tak snad mi nekdo rekne az umru, ze mam byt mrtvy :)
    Scopek

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.