Sázka na Babiše

Napiš komentář

Když Babiš koupil MAFRu bylo mi jasné, že zábava přijde. Samozřejmě deklaroval, že nebude vstupovat do nezávislosti novin, že je pouhý investor, ale znáte to jak naučíte starého psa novým kouskům? Ne? Já taky ne :-) Dokonce bych si na to vsadil (pokud by sázkové kanceláře na něco takového vypsaly kurz). Proto jsem se dneska ráno rozesmál při čtení článku Nevědí, s kým mají tu čest… na Lidovkách (update, tady je i audio?). Přečetl jsem si ještě článek od šéfredaktora Balšínka: Média nelze řídit jako slepičárnu. Tak schválně, jak dlouho tam ještě bude? Vsadil bych si :)

A Lidovky do třetice (z tohoto článku o zkušenostech Kanaďanky v ČR)

Zajímáte se o českou politiku? Jaký na ni máte názor?
Moc se nezajímám, ale nezajímala jsem se ani o kanadskou. Jen si pamatuji, jak jsem viděla obrovský billboard s tím děsivě vypadajícím chlapíkem se zvednutým palcem a pomyslela jsem si: "Vážně doufám, že tenhle člověk nevyhraje." A co myslíte - vyhrál. Nerada to říkám, ale já to říkala...

P.S. Na druhou stranu se moc nedivím Babišovi, koupíte za pár miliard noviny, které vás okázale ignorují, zavoláte reportérovi, abyste zjistil jak a kdo rozhoduje o tom, čemu se budou věnovat. Ten se kroutí jak had a nakonec ještě nahrávka tohoto telefonátu uteče z Lidovek a někdo ji pověsí na net. No, to chce opravdu pevné nervy.

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.