K čemu je vrtulník s termovizí?

1 komentář

I’am back! – omlouvám se za dočasný výpadek přesměrování stránek, to je tak, když si kvůli povodni musíte narychlo udělat z kuchyně serverovnu…

1: Nečas – špičkování s prezidentem o tom, jestli je povolání hradní stráže k boji proti povodni úplná nebo jen částečná debilita (Nečas to jinými slovy zopakoval v projevu nejméně třikrát) si snad můžete vyřídit soukromě, a hlavně potom, ne? Tohle mě TEĎ opravdu nezajímá. Ale zřejmě jsou volby moc blízko a je tak těžké být slabým premiérem, a ještě k tomu být trochu státotvorně nad věcí, nu což… zajímalo by mě jestli v Německu, taktéž v krizové situaci kdy jde celkem o dost, se dva nejvyšší představitelé státu předhánějí v tom, kdo je největší chytrák. Jinak Zemanovu “pomoc” trefně shrnul Baldýnský, takže ode mě dále netřeba. Nebo možná jen takhle.

2: Dvojka NB (Nečas a Bendl) před Lovochemií chytře kývají hlavami ohledně možnosti řízeného zaplavení provozu. To by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby se dostali do ostrého sporu s Babišem. Takovou kadenci sprostých slov v přímém přenosu bychom asi dlouho nepamatovali.

Konečně vím k čemu je vrtulník s termovizí – k hledání čorkařů v evakuovaných prostorách!

1 komentář:

  1. Baldýnský je moudrej chlap, kdybychom takhle jenom přemejšleli všichni...

    G.

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.