Why is everything cool only in Japan?

Napiš komentář

Jednání v Pardubicích, zkouška v Praze. Mít v autě tuhle vychytávku přehrál bych japonskou navigaci německým slovníkem a zvýšil tak efektivitu využitého času při přesunu po autoprázdné D11 o sto procent.

Pěkný článek na Hospodářkách o tom jak se dobrovolně necháme šmírovat. Půl roku zpátky má operátor uložena data o tom, kde jste v jakou minutu byli, komu jste kdy volali či psali sms a na které stránky na internetu kdy lezete (všechno povinnost ze zákona). Teď jen na to pustit nějakou pořádnou dataminigovou obludu a dozvíte se o sobě, co jste snad ani nikdy nechtěli vědět (a nejen vy).

Místa, kde se vyskytujete se spárují se záběry pouličních kamer, na ty pustíte detekci obličejů, výsledek porovnáte s vašimi volně přístupnými fotkami na Facebooku, podle nich nalinkujete profil na telefonní číslo…  online vyhodnotíte nežádoucí odchylky jedince mimo stádní chování, zanesete černý puntík a založíte podrobnější sledování. Fikce? Kdepak, dávno už si to platíme z daní.

Pěkný den a hlavně se proboha nechovejte podezřele!

A už vůbec se dneska určitě nekoukejte na Hříšné noci, tříhodinovou, geniálně obsazenou to poklonu kalifornskému pornoprůmyslu 70tých let.

Nakonec, každý má pro něco vlohy...

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.