Dobojováno jest

Napiš komentář

Komentář bude zítra, mám spoustu práce. Ještě jsem v průběhu kampaně narazil na pár zajímavých myšlenek netýkajících se žádného z kandidátů, zkusím je nějak zpracovat. Díky všem, 45% nebylo málo! Update:

- Portrét nového prezidenta: Tři brady a tváře Miloše Z.

- Tohle jsem měl rozepsáno v podobném duchu, ale nakonec to docela pěkně vyjádřil pan Kvasnička na Ihned (díky Vosa). Taktéž nechápu ty sjednocující se duchy, co říkají, že volby byly něco jako zápas Sparty se Slávií (to přirovnání kulhá na všechny nohy) a teď máme na vše zapomenout a táhnout za jeden provaz. Proboha proč? Že respektuji výsledek demokratické volby ještě neznamená, že si můj respekt zaslouží vítěz. Prezidentské křeslo ještě nikomu záda nenarovnalo. Že respektuji výsledek demokratické volby ještě neznamená, že mám přijmout názor protistrany za svůj. Protože jsme všichni Češi (hop, hop, kdo neskáče)? No nenechte se vysmát.

- Minulého prezidenta jsem ignoroval pět let, zvládnu to i s tím současným. Upřímně řečeno nestojí mi za další čas. Ten byl investován, když bylo o co bojovat – konečně i proto ta netradiční smršť článků před volbami. [Update, tak změna, tohle těžší bude, už i jen titulky prezidentských rozhovorů se hemží “analfabety” a “idioty” – což jsou obvykle lidé s jiným názorem než má Miloš].

- Nejsme schopni vykopat před a polistopadové zombie z politiky, my si je volíme znovu a znovu (minule za podpory komunistů, teď komunistů a estebáků). Všichni okolo už to dávno zvládli a bylo jim to jen pro ku prospěchu. Zde si pomohu fyzikálním klasikem - “Definice šílenství je dělat jednu věc znovu a znovu stejným způsobem a očekávat různé výsledky” – A. Einstein.

- Viděl jsem kus inauguračního projevu Obamy a napadlo mě, jestli bychom si nemohli nějakého slušného, lehce olétaného prezidenta, po skončení jeho volebního období pronajmout. Pustil bych Gripeny a místo toho si vzal prezidenta. Ve vší slušnosti, mezi projevy našich finalistů a jeho je několik světelných let (mimochodem jednotka délky, že). Karlovi není rozumět a Miloš s jeho přiblblými bonmoty je hned po zvolení tak nakalenej, že sotva stojí na nohou.

- Předchozí články nepřesahující svojí myšlenkou volby nebo remcající na politiku jsem strčil do archivu (mimo prezidentského Jackpotu :), bohužel tu není nějaká volba, aby mi tu nestrašily a zároveň byly dostupné. Ale jen ten seznam titulků je kouzelný: “Volební dilemata, Opozeman, Proč má volič demokratické levice volit Miloše Zemana, A jedeme dál..., Chystám se kralovat - bude poloprezidentský režim, Názorová konzistence podle Hradu, UTFG na politické dinosaury, Profesorův ostrov bolístek, Píše mi Miloš, Jdi zítra volit! (Karla), Prezidentský jackpot, Miloš už zase lže, Už trochu přes čáru, ne? Dobojováno jest.

- Karlův banner si tady ještě chvilku nechám. Ladí s houbí houmpejdží. Stejně jako odkaz na seznam podporovatelů.

- Přidal jsem odkaz na Garthův blog pro příležitostné hráče. Jo, kde jsou ty časy, kdy člověk pařil týden v kuse…

0 komentářů:

Okomentovat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo dole.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.