Nečas: Pecky jak od Milouše Jakeše

5 komentářů

"Musíme zabránit některým módním politickým projevům, které objektivně řečeno mají dopad do našeho exportu. Dalajlámismu a podpoře Pussy Riot” – tak, už chybí jen jednotná vedoucí funkce strany a neustálý boj proti vnitřnímu nepříteli.

Zajímavé, že o nekoncepční exportní politice, permanentním měnění daní
a podnikatelského prostředí, přebujelé státní administrativě, korupci, podivném školství, včetně superhyper (ne)vymahatelnosti práva a dalších faktorech, které mají asi milionkrát větší vliv na to cokoliv vytvořit, vyrobit a exportovat se nemluví. Už jen čekám na projev, jak nám americký brouk (tzn. mandelinka) sežral úrodu, zničil zemědělce a do vlády dosadil blbce.

Jsou Číňané hrdí na své naleštěné rychlovlaky od Siemensu protože Angela sedí doma na dvorku a zabraňuje módním politickým projevům?

Zde snad jen jeden citát pro Petra Nečase:

Jiří Voskovec: Klid, rozvahu a hlavně se neposrat.

http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-57422060-ceskemu-exportu-podle-necase-skodi-falesne-adorovani-pussy-riot-i-modni-dalajlamismus

http://zpravy.idnes.cz/podpora-dalajlamy-podle-necase-skodi-exportu-fnb-/domaci.aspx?c=A120910_182335_domaci_jj

5 komentářů:

  1. Já toho Nečase na jednu stranu chápu, na druhou by měl vědět, že některé názory se prostě nahlas říkat nesmí - nikdy.

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho chápu taky, ale pokud se chci někomu zavděčit (VK) měla by mi z jeho zadku koukat alespoň ramena :) Jak nakonec někdo vtipně komentoval otázku "Jak si myslíte, že tohle vnímá zahraničí?" "No já si myslím, že to nevnímají nijak, protože nás vůbec nevnímají..." Byla to taková malá domů pro Hrad. Baví mě sledovat ty slovní (myšlenkové) niance, zatímco Klaus by řekl, že je to nešťastné či nepřiměřené adorování (což je legitimní názor) které může mít negativní vliv (ohrozit) export, případně bychom se měli toho vyvarovat... "malý" Klaus řekne, že chce, resp. -musíme- "zabraňovat" a ještě tam přidá -objektivní vliv na export-, což je minimálně dost sporné. Já bych byl radši, aby předseda vlády místo zabraňování a objektivizaci pracoval na věcech zmíněných v postu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Že se chtěl zavděčit Vendovi, jsem jako názor slyšela taky, ale nějak mi nedochází, proč by to proboha dělal. Jakože si nakadím do vlastních bot, aby mě měl dosluhující prezident rád? Nebo že by už se viděl v nově založené straně bývalého prezidenta? To je přece blbost. Spíš mi přijde, že Nečas mele z posledního a přestává si dávat pozor na hubu. A dalajlama? Hlavně nikdo o něm nemějte jiné než zbožnovací mínění, páč je stejně nedotknutelný jako Václav Havel...

    OdpovědětVymazat
  4. Nejde přímo o Vendu, ale o zavděčení se velkému Klausismu :D, tj. půlce ODSky, která s Vendou drží a pak podobně orientovaným voličům. No, že mu to moc nejde je bohužel tím, že v tom, jak se chce zavděčit všem a udržet se u kormidla neví kam dřív skočit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Klausismus miluju. A asi tom něco bude - opravdu u mě získal Nečas trochu bodů do hitparády. U nás je totiž málo politiků, kteří si dovolí říct nahlas nepopulární názor. Ať už je to jakákoliv blbost...

    OdpovědětVymazat

UWAGA! Pro odeslání komentáře zmáčkni to MODRÉ tlačítko vlevo.pan Lebka

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.